Acasă » 2010 » August » 2 » Frumusete naturala?
0:58 AM
Frumusete naturala?
A avea statutul de diva si a fi divina sunt doua lucruri total diferite. De la a arata excelent pe ecran sau in poze pana la a fi de o frumusete zdrobitoare este o cale lunga, si usurata de o armata de make-up artisti si hair stylisti. Pozele de mai jos iti vor confirma banuiala ca si tu poti fi stralucitoare, la fel ca orice stea de la Hollywood...

Ca si majoritatea femeilor Cameron Diaz nu este perfecta deoarece se pare ca sufera de acnee severa. Insa ea ramane una dintre cele mai frumoase femei ale marelui ecran si, in plus, il are pe Justin Timberlake alaturi de ea la sfarsitul zilei.

Fara machiajul ei obisnuit, lui Jennifer Lopez pare sa-i lipseasca si stralucirea cu care ne-a obisnuit... Dar daca adaugi machiajul, buclele lucioase si hainele de firma constati ca diva s-a intors.

Charlize Theron arata stearsa si nici pe de parte nu dispune de distinctia unui star. Iata ce diferenta cruciala poate realiza putina pudra bronzanta, rujul rosu si o fotografie reusita...

Christina Ricci nu prea se machiaza in general, insa fara nici un pic de fond de ten, fata ei pare putin "sifonata". Fardul stralucitor de pleoape, cel de obraz si rujul o fac sa para seducatoare si chiar naturala...

Prea multe petreceri au afectat-o cu siguranta pe Emma Bunton, deoarece arata de-a dreptul extenuata, insa cateva zile mai tarziu, bronzata si machiata, arata de-a dreptul fabulos.

Par sarmos, ochi umflati si piele cu pete... aceasta poza demonstreaza fatul ca Renee Zellweger are, ca oricare dintre noi, si zile proste. Poza a doua insa ne demonstreaza ca se poate si mai bine!

Pe Pamela Anderson se pare c-au ajuns-o noptile pierdute si compania iubitilor ei rebeli in varianta fara machiaj, deoarece parul ei arata uscat, iar pielea ei este de nerecunosut... Dar cu siguranta s-a odihnit bine pentru British Style Wear, cu o coafura stilata si cu un strat "eficient" de machiaj.

Se pare ca acesta este chipul alaturi de care Antonio Banderas se trezeste in fiecare dimineata. Fara trucuri cosmetice, Melanie Griffiths nu este nici pe departe femeia fatala de pe ecran sau de la decernarile de premii.



Vizualizări: 849 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: