Acasă » 2010 » Iunie » 3 » Golcea, inapoi la ISJ Timis?
11:42 PM
Golcea, inapoi la ISJ Timis?

O noua schimbare la conducerea Inspectoratului Scolar Timis? Dupa un an de procese, Sandu Golcea a recastigat la instanta suprema, Inalta Curte de Casatie si Justitie, functia de inspector general, impreuna cu cei trei adjuncti ai sai, Cornel Petroman, Ion Luican si Francisc Halasz.

sandu-golcea„Deciziile au ajuns la toti inca din prima jumatate a lunii mai. Acum asteptam pozitia Ministerului Educatiei", a precizat Sandu Golcea.

Acesta a completat ca niciunul dintre ei nu se afla in conflict cu actuala conducere a MECTS, pentru ca ordinele de revocare din functii au fost date de precedenta conducere a ministerului. Sandu Golcea a afirmat ca el, alaturi de cei trei adjuncti, trebuie sa primeasca si despagubiri in valoare de aproximativ 50 000 de lei de fiecare.

„Decizia instantei spune clar ca este vorba de reintegrarea pe post si plata salariului de la eliberare pana la repunerea in functie", a declarat acesta. In situatia noastra sunt inspectori din toate judetele. „Daca numai jumatate au fost repusi in functii, va dati seama cata economie a fost facuta?", a intrebat ironic Golcea.

Ministrul Funeriu i-a propus acestuia functia de director pe inspectie scolara in cadrul MECTS, dar postul inca nu exista in organigrama ministerului.

„Au castigat in instanta repunerea in functii. Noi o sa ne conformam deciziilor", a afirmat Mariana Eftimie, actuala inspectoare generala.

Vizualizări: 363 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: