Acasă » 2010 » August » 2 » NouL album Michael Jackson
1:22 AM
NouL album Michael Jackson
Rodney Jerkins, producătorul "Invincible" , ultimul album de studio al lui Michael Jackson,este cel care se ocupă de pregătirea şi lansarea noului material discografic.

Noul album Michael Jackson va fi lansat în noiembrie 2010 de Sony Music. Casa de discuri a plătit 250 de milioane de dolari moştenitorilor lui Michael Jackson, pentru dreptul de a edita încă 10 albume cu muzica acestuia şi a lansa produse care să poarte numele Regelui Muzicii Pop.

Rodney Jerkins, producătorul albumului "Invincible" din 2001,este implicat în lansarea şi promovarea acestui nou material discografic. Acesta a declarat că fanii megastarului vor avea ocazia să descopere 10 noi piese pe care Michael Jackson nu a mai apucat să le lanseze în timpul vieţii.

Cântăreţul Michael Jackson a murit în urma unui stop cardio-respirator joi, pe 25 iunie 2009. (26 iunie după fusul orar al României)

Michael Jackson, ale cărui albume de mare succes, printre care "Off The Wall", "Thriller" sau "Bad", l-au făcut unul dintre cei mai populari artişti din toate timpurile, a decedat, la vârsta de 50 de ani.

Vizualizări: 349 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: