Acasă » 2012 » Ianuarie » 5 » " O noua perspectiva "
0:33 AM
" O noua perspectiva "
Buna seara tuturor celor ce imi cititi articolele ! Ce mai faceti ? Cum ati inceput noul an ? Ce v-ati propus sa realizati in acest nou an ?
In cele ce urmeaza o sa va punctez cateva aspecte legate de viata si tot ceea ce presupune ea.
Niciodata nu mi-as fi imaginat ca e nevoie de atata putere si tarie de caracter pentru a merge mai departe.
Viata este alcatuita dintr-o multitudine de probleme ce ne marcheaza zi de zi . Cuvantul "viata " presupune culoare si sens. Insa culoarea trebuie sa fie ampla ,diversificata ...Sensul il constituie scopul pe care ni-l stabilim.
Viata este plina de sensuri si intelesuri. Insa pentru a intelege adevaratul sens al vietii ar trebui ca in primul rand sa ne intelegem dorintele si trairile noastre.
Fiecare lucru pe care il realizam este un pas inainte. Fiecare lucru isi are scopul sau . Viata este un scop , o multitudine de trairi , ganduri ,idei ,probleme , o stare de bine sau de rau .
Viata implica cunoasterea absoluta a tuturor lucrurilor treptat. Viata este un test de logica si trairi intense , la cote maxime .
Cunoasterea este elementul de baza ,elementul definitoriu ,esential si important .
Prin cunoastere devenim atotstiutori !
Cel ce cunoaste este cel ce stie !
Insa cunoasterea nu contribuie in mod expres ,la atingerea perfectiunii ! Pe langa cunoastere , constiinta , ganduri depline si curate ne lipseste elementul de baza pentru a ajunge sa atingem perfectiunea ! . Nu este suficient sa cunosti problema , sa o dezbati ore in sir ci sa pui si in practica cunostiintele pe care le ai .
Drumul spre perfectiune este lung si greu de atins . Insa nu perfectiunea absoluta este cheia succesului ! Cheia consta in recunoasterea greselilor si inlaturarea lor .
Iar acest termen "perfect " este " mai mult ca perfect " este / sau poate fi asociat cu imposibilul . De ce ? Pentru a fi perfect trebuie sa stii sa actionezi intrutotul corect , sa cunosti absolut orice latura sau domeniu ,sa ai un aspect impecabil . Oricat ne-am chinui sa realizam toate aceste lucruri nu vom reusi si asta poate datorita faptului ca avem o singura viata . Sincera sa fiu mi-ar placea sa pot sa traiesc 10 vieti astfel incat in fiecare viata sa cunosc alti oameni , alte caractere,sa cunosc de la o viata la alta o treapta evolutiva buna , sa pot face ceva pentru mine ,pentru tara asta ;nu mai suport mizeria in care traim cu toti . Voua va place ? Sau va complaceti intr-o situatie care o considerati ca fiind fara iesire ?
Prea falsi si ipocriti sunteti cu totii ! Folositi si va lasati folositi pentru niste simple interese materiale. Sperati ca acele interese va tin de cald ? Poate ...dar la suprafata ...interiorul este putrezit ... Exteriorul fara interior este 0 . Un lucru este cert !
Tot ceea ce am scris si scriu va ramane aici pe vecie ,niste cuvinte scrise care poate nici nu o sa fie citite cu inteles de cineva . Am inteles cat de dificil este pentru unii sa inteleaga lucrurile simple . Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa va vorbesc in alti termeni . Complexitatea lor v-ar acapara.De inteles nu ati intelege nimic asa cum nu ati inteles de ce traiti ...asa cum nu ati inteles ca in adancul vostru se afla un suflet pe care unii dintre voi nu il meritati . Sunteti niste roboti ca sa nu va spun altfel ...
Distrugeti totul in jurul vostru doar ca sa va fie voua bine ,sunteti dominati de interese materiale ,scopuri inutile ,suprematie ,superioritate si totusi prostia este cea care va defineste intrutotul !
Pentru a ajunge sa obtineti bani si masinile la care visati trebuie sa munciti si pentru a munci trebuie sa aveti capacitatea de a face asta ! Capacitatea atat mentala cat si fizica ...
De preferat ar fi sa primiti totul fara sa depuneti nici un efort . Ei bine unii dintre voi ati fost inzestrati cu "noroc " si aveti parte de toate acestea .
Pacat ca ,corectitudinea nu mai exista . S-a pierdut undeva pe drum sau poate a murit  sau inchide ochii atunci cand incorectitudinea apare in peisaj .
De ce incorectitudinea invinge ? Pentru ca e multa rau , ba chiar este alcatuita tocmai din persoanele ce detin puterea ,persoanele care se afla la nivelul la care ar trebui sa se afle bunatatea si lupta pentru dreptate ! .
Cuvantul "dreptate " cu siguranta mai exista doar in dictionar ,in aceasta  " tara murdara " cu siguranta nu ! Iar a iti face dreptate singur intr-o tara plina de oameni corupti este un lucru extraordinar de greu . Si cand ma gandesc ca , candva se murea pentru dreptate ! .
Sunteti prea corupti pentru a vedea toate astea ! O sa furati pana o sa va fure si pe voi soarta ,destinul vostru care va este scriu de catre cel de sus ! .
Vizualizări: 328 | Adăugat de: yka | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: