Acasă » Arhiva intrărilor

Va invit sa descoperiti Vernescu Residence, cel mai nou, modern si elegant proiect dezvoltat de Metropolitan Developments. Vernescu Residence este situat in inima capitalei, la numai cateva secunde de Calea Victoriei. Proiectul combina o pozitie centrala de exceptie cu linistea si confortul unei zone rezidentiale cu densitate scazuta, inconjurata de zone verzi.

Vernescu Residence reuneste 36 de apartamente cu stil, unice, elegante, ce combina cele mai avansate tehnologii de design si solutii tehnice, cu cele mai inalte standarde ale confortului cotidian.

Proiectata de cea mai renumita firma de arhitecti din Romania, Westfourth Architecture, Vernescu Residence este o cladire de exceptie atat in ceea ce priveste designul si unicitatea dar si in ceea ce priveste confortul, functionalitatea si utilizarea spatiului.

Vernescu Residence este situata pe str ... Detalii... »

Vizualizări: 337 | Adăugat de: yka | Data: 2016-03-30

                                        

Vernescu Residence is located on Sfintii Voievozi Street, right in the heart of Bucharest, next to some of the most unique historical palaces and representative buildings in the city. In the vicinity of the project you will find the best Parks in the city, hypermarkets, academic institutions, medical services, urban transportation lines, as well as major shopping centers and recreation spaces.

Within walking distance you will enjoy some of the best and most exclusive restaurants,terraces and night clubs in the city.

The positioning and design of the building guarantees maximum exposure to natural light, and offers the necessary space of daily activities, enjoying both privacy, modernity and freedom of your own home.

Very contemporary architecture w ... Detalii... »

Vizualizări: 616 | Adăugat de: yka | Data: 2016-03-15

Buna ziua,

Ce mai faceti? Cum v-ati petrecut aceasta saptamana? Presupunand faptul ca sunteti toti bine astazi m-am decis sa va scriu un articol nou in care sa va spun care este cheia succesului meu daca pot sa zic asa.

Atitudinea pozitiva este pe primul loc daca vrem sa reusim tot ceea ce ne propunem. Iubesc viata si ador tot ceea ce fac, imi iubesc jobul pentru ca practic ceea ce am invatat in facultate si nu numai, am zilnic posibilitatea de a cunoaste persoane noi si sa interactionez cu persoanele care se afla totusi la un nivel constituie un lucru bun . Tot ceea ce faci este ceea ce te reprezinta pe deplin! Sunt mandra de tot ceea ce am realizat pana acum ,sunt fericita ca am un copil pentru ca acest lucru constituie un dar de la Dumnezeu, este un lucru minunat si sfant care iti schimba viata si mai ales modul in care gandesti ca sa nu mai spun de prioritatile tale care o sa fie altele cu siguranta. 

Sunt o perso ... Detalii... »

Vizualizări: 338 | Adăugat de: yka | Data: 2015-09-04

Buna tuturor,

Astăzi m-am decis să vă scriu un articol de o importanță majoră la nivel de societate.Ce părere aveți despre comportamentul și educația "aleasă" de care dau dovadă cei tineri și nu numai? Considerați faptul că mai există vreo șansa de recuperare rapidă a sistemului nostru? Eu zic că nu ci din contra ne putem aștepta la tot ceea ce este mai rău oricând. Sunt foarte dezamăgită de persoanele în jurul cărora trăiesc datorită comportamentului lor neadecvat. Simt nevoia de o evadare să ies din tipar să le arăt că nu este bine ceea ce ei fac și să acționez eu în acest sens. Suntem o țară de lași nimeni nu are inițiativă în nimic.Muncim ca să mâncăm și să trăim bine absolut nimeni nu se mai îngrijește și de celelalte aspecte care sunt mult mai importante decât oricare altelea. 
 Într-adevăr nu poți avea pretenții de la oricine dar cred faptul că toți avem cap și gândim rațional știm ce vrem ce ne dorim ,vrem binele întotdeauna și totuși nu fac ... Detalii... »

Vizualizări: 394 | Adăugat de: yka | Data: 2015-08-27

Buna dragilor,

Desi nu v-am mai scris de foarte mult timp fiind foarte ocupata cu actualul loc de munca cat si cu familia mea astazi cand baietelul meu a implinit un an m-am decis sa va scriu pentru ca nimic nu este mai frumos decat acest dar pe care eu l-am primit de la bunul Dumnezeu. Sunt fericita caci am tot ceea ce imi doresc si simt ca alaturi de familia mea pot realiza absolut orice. Ma simt mai puternica, mai curajoasa, mai luptatoare...Copilul meu este tot ceea ce am mai bun si mai frumos pe lume. 

Am o bucurie imensa in suflet si simt ca nimeni si nimic nu mi-ar putea egala niciodata aceasta fericire launtrica decat el. El este motivul meu, motiv pentru care traiesc,pentru care lupt orice s-ar intampla, motiv pentru care zambesc,motiv pentru care muncesc pentru ca el sa poata avea tot ceea ce poate nu toti am avut...Motive sunt multe si le pot descrie in foarte multe cuvinte insa el este cel mai sfant si minunat lucru primit de la Dumnezeu.

Ma ... Detalii... »

Vizualizări: 397 | Adăugat de: yka | Data: 2015-08-24

Mi-am auzit gandurile undeva pierdute in zare
M-am inchis undeva crezand ca o sa scap de tot ce am aflat, 
... Detalii... »

Vizualizări: 354 | Adăugat de: yka | Data: 2015-02-06

M-am decis sa scriu acest articol cu referire la acest subiect datorita faptului ca eu il consider ca fiind un subiect de actualitate si de o importanta majora.Viata noastra este o batalie epuizanta si solitara impotriva coruptiei din Romania care este atat de bine implementata si adoptata astfel incat medicii cer spaga pentru a salva vietile copiilor si se bat cot la cot cu anestezistii si asistentele pe spagi fara a tine cont de ceea ce conteaza cu adevarat si anume viata oamenilor si respectiv sanatatea lor. In spital sunt fel si fel de cazuri care mai de care mai grave si cu speranta de viata redusa.Ceea ce putem sesiza foarte usor este indiferenta majora a celor ce ne trateaza si se numesc medici. In Romania mita este o problema de sanatate.Din cate am vazut subiectul acesta privind coruptia din sistemul medical este unul dintre cele mai dezbatute subiecte din presa dar acest lucru nu a condus la luarea unor masuri stricte si riguroase in acest sens.Nu cred , ca a ... Detalii... »

Vizualizări: 399 | Adăugat de: yka | Data: 2015-01-28

Buna dragilor!  Ce mai faceti?  Cum v-ati petrecut timpul in decursul acestui anotimp destul de calduros?  Nu v-am mai scris de ceva timp fiind foarte ocupata ca de obicei cu toate activitatile pe care le am de realizat. S-au intamplat multe intre timp si nu pot decat sa spun faptul ca sunt foarte fericita de ceea ce se intampla cu viata mea . Am cunoscut o persoana deosebita cu suflet bun care in urma cu ceva timp mi-a devenit sot ,am terminat inca un an de scoala si alaturi de sotul meu am realizat foarte multe lucruri frumoase si benefice pentru noi . Sunt multumita pe deplin si nu pot decat sa spun faptul ca simt din tot sufletul ca undeva ,cineva ma iubeste si vegheaza neincentat asupra noastra .Viata mi-a oferit ocazia de a cunoaste persoane de diferite caractere de la care am avut numai de invatat. Sunt o norocoasa caci toate experientele negative ,triste sau dureroase au condus la aceasta viata pe care o am acum alaturi de un sot model la care poate ni ... Detalii... »

Vizualizări: 584 | Adăugat de: yka | Data: 2014-07-22

Buna seara . Vand teren in cartier rezidential 2000 m in cadrul orasului Slatina ,Strada Salcamului ,nr.33 . Beneficiati de toate utilitatile . Pretul este de 100 euro / m usor negociabil ,pretul este conform zonei si pietei si se discuta cu proprietarul tatal meu .Se poate parcela si realiza drum de acces pentru fiecare portiune in parte .Calea de acces se plateste separat.Revin cu detalii referitoare la teren in momentul in care o sa mai ajung pe la parintii mei si o sa realizez si cateva fotografii pentru a pune anuntul si pe siteurile de se ocupa de asa ceva . Pentru detalii va astep ... Detalii... »
Vizualizări: 477 | Adăugat de: yka | Data: 2014-03-20

Buna ziua . Ce mai faceti ? Imi cer scuze datorita faptului ca nu v-am mai scris de ceva timp dar dupa cum stiti am fost foarte ocupata cu toate activitatile in care sunt implicata . A mai trecut un an si acum am luat-o de la capat . Viata este foarte schimbatoare ,pe zi ce trece realizam cat de repede se petrec anumite lucruri si cat de mici suntem in lumea in care traim. Muncim,iubim ,pierdem timpul aiurea cu lucruri nefolositoare si realizam ca suntem niste straini intr-o lume in care totusi traim. Suntem plini de sperante si visam la lucruri imposibile .Suntem diferiti si unici prin definire . Suntem noi dornici de experiente noi si de o viata ceva mai previzibila decat pare . 
Astazi m-am decis sa va mai scriu cate ceva dat fiind faptul ca nu v-am mai scris demult .Sincera sa fiu nici nu stiu ce anume sa va scriu tot ce stiu este faptul ca acum mai mult ca niciodata simt ca lucrurile au luat un fagas normal pentru mine.Ma simt implinita ,fericita si mai ales iubita . Real ... Detalii... »
Vizualizări: 383 | Adăugat de: yka | Data: 2014-02-01

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 33 34 »