Acasă » Arhiva intrărilor

Buna dimineata ! Ce faceti ? V-ati trezit ? Va doresc o zi minunata celor ce imi sunteti prieteni si nu numai . Astazi m-am decis sa va mai scriu cate ceva dat fiind faptul ca nu v-am mai scris demult un articol fiind foarte ocupata cu toate activitatile si noutatile din viata mea . Astazi este o zi frumoasa de vara si spre bucuria mea este una din acele zile racoroase perfecta pentru o plimbare ,pentru cumparaturi si alte activitati folositoare.

Sincera sa fiu nici nu stiu ce sa va scriu mai exact dat fiind faptul ca nu m-am decis in ceea ce priveste subiectul . Ma gandeam cum ar fi ca sa avem o zi numai pentru noi si familia noastra cum ar fi ,cum am petrece aceea zi , din punctul meu de vedere petrecem prea putin timp cu familia si prea mult cu persoane ce nu isi merita locul de langa noi .

Nu mai exista prieten ... Detalii... »

Vizualizări: 446 | Adăugat de: yka | Data: 2013-06-27

" Auditul se contempleaza in idea de a asculta si respectiv de a da sfaturi fara a avea puterea de a interveni in mod direct in luarea deciziilor . 
Solutia problemelor se poate gasi foarte usor cu ajutorul persoanelor competente in acest domeniu. 
As crea o noua teorie pornind de la idea de "audit " -> aud + it -> aud informatia si o transmit .
Pentru mine termenul de audit are mai multe conotatii ...Pornind de la idea de audit putem realiza o noua teorie a felului in care eu percep lucrurile : " Auditul a pornit de la idea de a asculta ei bine asta reiese si din cuvantul propriu-zis " audit" aud deci ascult .meditez asupra lucrurilor in vederea gasirii solutiilor oportune care sa creeze situatia perfecta pe care orice entitate si-o doreste.
aud + it -> Termenul de it ma duce cu gandul la informatica ,informatie multa ,vasta . 
Daca stam bine si ne gandim de fapt cam asta este si ... Detalii... »
Vizualizări: 446 | Adăugat de: yka | Data: 2013-05-09

 Buna ! Am creat acest site in urma cu 3 ani din dorinta de a va transmite si voua starile mele indiferent care ar fi acestea. Imi place foarte mult sa scriu,sa citesc ,sa cant ,sa vizionez filme ,ador plimbarile si calatoriile deoarece imi  doresc sa cunosc obiceiuri ,persoane si traditii noi . Sunt destul de deschisa si optimista ,tratez persoanele asa cum ma trateaza . 
Asa cum spune si o vorba : " Te tratez cum ma tratezi ". Nu am foarte multi prieteni si ma mandresc cu acest lucru caci persoanele care au reusit sa ramana langa mine pana acum inseamna ca sunt persoane valoroase si cand spun asta nu ma refer la situatia lor materiala ci la caracterul si comportamentul lor care pentru mine este cel mai de pret . Imi place sa creez legaturi noi , nu am asteptari mari de la nimeni decat de la mine ,lupt pentru tot ceea ce imi doresc si iubesc ,nu renunt usor ,imi place sa realizez lucrurile ca la carte . Analizez foarte mult situatia inainte de a lua o deci ... Detalii... »
Vizualizări: 464 | Adăugat de: yka | Data: 2013-05-09

" La cererea dumneavoastra va voi posta pe siteul meu inca un capitol din romanul " Predestinat la Suferinta " carte ce am definitivat-o in urma cu cativa ani si sper ca intr-o buna zi sa ii realizez si un film ... Astept mesajele dvs . pe privat . O zi buna ! "
Vizualizări: 379 | Adăugat de: yka | Data: 2013-05-09

Buna ziua tuturor !!! Va astept pe profilul meu de haine https://www.facebook.com/haine.ellegance?fref=ts  fac reduceri semnificative .Tricouri adidas la doar 10 lei , rochii incepand de la 25 lei ,pantofi si blugi de la 15 lei . 
Coletele le trimit prin posta romana cu plata taxei postale in avans pe card . 
Am recomandari de la persoanele care au cumparat de la mine ( Albumul Recomandari ) . Ofer cadouri la achizitionarea oricarui produs . 
Zilele acestea aduc produse noi . Astazi am o noua oferta !!! 5 perechi de blugi la doar 120 lei ! Cadou un tricou adidas ! Va astept la cumparaturi . Va pupa ,Yka ...
Vizualizări: 433 | Adăugat de: yka | Data: 2013-05-09

Vand sau schimb cu 2 apartamente in Bucuresti ,teren situat in Slatina ,Judetul Olt , Strada Salcamului ,nr . 33 ,zona este rezidentiala ,1500 mp avand toate utilitatile. Conform pretului pietei si respectiv al zonei in care este situat pretul este de 100 euro / mp . 
Pentru cei interesati va pot crea legatura direct cu tatal meu .Pretul este usor negociabil. 
Vizualizări: 391 | Adăugat de: yka | Data: 2013-05-09

" Vand teren intravilan ,1500 mp ,strada salcamului ,slatina ,judetul olt ( in spatele policlinicii vechi) .Zona este rezidentiala, beneficiind de absolut toate utilitatile. Suprafata variaza in functie de cerintele clientilor,putand fi parcelata.Este o zona deosebit de linistita. Pretul este usor negociabil si se discuta cu proprietarul ,tatal meu .O alta varianta ar fi realizarea unui schimb ...apartament in Bucuresti 2-3 camere + diferenta insa tinem sa precizam faptul ca in ceea ce priveste zona ne-ar interesa ca apar ... Detalii... »
Vizualizări: 435 | Adăugat de: yka | Data: 2013-03-14

Buna seara tuturor ! Ce faceti ? Cum a decurs aceasta zi frumoasa de primavara ? Zilele trecute va promisesem faptul ca o sa va postez un articol insa am avut ceva probleme cu internetul in noua locatie unde m-am stabilit si nu am mai putut sa va scriu.Am revenit acasa la parintii mei ,locul unde m-am nascut ,am copilarit si mi-am petrecut cei mai frumosi ani ai vietii mele.Cei drept doar temporar pentru simplul fapt ca inca nu am reusit sa imi definitivez toate proiectele pe care le am in plan. Zilele acestea am strabatut fiecare straduta in parte impreuna cu iubitul meu . 

Nimic nu mai este asa cum era ,totul pare pustiu si oamenii s-au inegrit de atata rautate si invidie ce o tin in ei .
Constat cu stupoare faptul ca Slatina nu mai este orasul pe care l-am iubit candva atat de mult. Cu trecerea anilor m-am schimbat si eu si totusi simt ca toti cei dragi ... Detalii... »
Vizualizări: 405 | Adăugat de: yka | Data: 2013-03-05

Omoara-ma cu sarutarile tale
 Omoara-ma cu mainile tale
 Caci in inima mea eu am murit..
. Nu vad de ce te-as fi iubit
 Doar clipe grele am avut
 Nu imi doresc decat sa plec si sa alung
 Sa las totul in trecut ,sa te ingrop in sufletul meu
  O ura mare si dispret mi se presare si razlet ,
 Constat ca ma trezesc intrebandu-ma, ... Detalii... »
Vizualizări: 449 | Adăugat de: yka | Data: 2013-01-22

Buna seara dragii mei, bine v-am regasit.
In aceasta seara m-am decis sa va postez un articol nou in care sa dezbat un subiect destul de important din punctul meu de vedere.
Inainte de a incepe as dori sa va adresez cateva intrebari.
  1. Ce parere aveti referitor la tara in care traim?
  2. Considerati ca mai exista posibilitatea ca cei tineri sa ajunga sa realizeze ceva benefic?
  3. Oare mai exista vreo certitudine?
  4. As vrea sa stiu cati dintre voi mai simtiti ca in aceasta tara ce poarta denumirea de Romania se mai poate face ceva concret si mai ales corect.
Banii cumpara totul in aceasta tara infecta, murdara in care am avut nenorocul sa ne nastem si respectiv sa traim.Multi ar spune ca am ceva personal cu lumea in care traim, dar sinceritatea inexi ... Detalii... »
Vizualizări: 372 | Adăugat de: yka | Data: 2013-01-09

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 33 34 »