Acasă » Arhiva intrărilor
O parte din congresmanii americani vor ca Statele Unite sa renunte la tiparirea bancnotelor de un dolar, pe care sa le inlocuiasca cu monede. Cererea vine ca urmare a faptulul ca monedele sunt mai rezistente, iar costul de productie este mai mic, scrie CNN Money.
Producerea unei monede ar costa 30 de centi, dar guvernul o va "vinde” la pretul de un dolar. Castigul financiar in urma acestei tranzactii, adica diferenta dintre valoarea banului si costul de productie, ar ajunge undeva la 4,4 miliarde de dolari intr-o perioada de 30 de ani, potrivit calculelor realizate de Biroul Financiar al Guvernului (GAO). Iar moneda poate fi folosita, in medie, 30 de ani.
 
De cealalta parte, producerea de bancnote este mai ieftina, in jur de 5 centi pe bucata, dar acestea se deterioreaza mult mai repede. O bancnota de 1 dolar poate fi folosita, in medie, 4,5 ani, arata datele aceliasi bir ... Detalii... »
Vizualizări: 282 | Adăugat de: yka | Data: 2012-12-08 | Comentarii (0)

Una dintre cele mai mari firme de constructie din China va cheltui 2,7 miliarde de euro pentru a pune la pamant 700 de munti din zona Lanzhou, permitand dezvoltatorilor sa ridice o noua metropola pe terenul respectiv, relateaza The Guardian.
In urma cu mult timp, un taran chinez, pe nume Yu Gong, a decis sa mute doi munti care ii blocau accesul catre casa. Legenda spune ca nu i-a fost usor, dar in cele din urma a reusit sa faca ce si-a propus, de unde si zicala "daca exista vointa, poti muta si muntii din loc”. Acum, dezvoltatorii imobiliari din China vor sa dea o noua dimensiune proverbului, in ceea ce au numit "cel mai mare proiect de mutare a muntilor”.
 
Proiectul "Lanzhou New Area” va avea 130.000 de hectare si ar putea creste PIB-ul din regiune cu 33 de miliarde de euro, pana in 2030, marile corporatii aratandu-se deja interesate sa investeasca aproape 9 ... Detalii... »
Vizualizări: 299 | Adăugat de: yka | Data: 2012-12-08 | Comentarii (0)

Buna seara ! Ce mai faceti ? In aceasta seara minunata m-am decis sa va mai scriu si eu cate ceva dat fiind faptul ca nu v-am mai scris cam demult.Sincera sa fiu nici nu stiu ce subiect sa dezbat insa tin neaparat sa va vorbesc putin.Nu v-am mai scris de foarte mult timp si datorita acestui lucru am pierdut si legatura cu voi sau cel putin asa simt eu .In ceea ce ma priveste pot spune faptul ca sunt foarte bine si am avut parte de niste zile minunate alaturi de persoanele dragi mie. Sper ca si voi sunteti bine si va bucurati de fiecare zi asa cum este ea buna sau rea. In cele ce urmeaza o sa va scriu cateva randuri importante pe care le-am scris in urma cu ceva timp.Aceste randuri fac parte din volumul " Iubirea Eterna " ce il dedic din suflet bunicului meu .Tin sa va precizez faptul ca nu am reusit sa definitivez cartea de audit insa va promit ca in masura in care voi putea voi incerca sa va informez cat mai des in ce stadiu se mai afla toate proiectele mele.Im ... Detalii... »

Vizualizări: 375 | Adăugat de: yka | Data: 2012-10-24 | Comentarii (0)

Buna ziua tuturor prietenilor mei ...Ce mai faceti ? Imi cer scuze ca nu v-am mai scris de ceva timp dar dupa cum va dati si dumneavoastra seama am fost foarte ocupata atat cu jobul cat si cu toate celelalte activitati pe care le desfasor.Astazi dat fiind faptul ca nu lucrez m-am decis sa va scriu cate ceva ....Astept sugestiile si comentariile dumneavoastra.Tin sa va multumesc tuturor celor ce imi vizitati siteul si sunteti interesati de munca mea . Ma bucur ca inca mai exista persoane care mai sunt interesate sa mai citeasca si cate ceva .Pe langa asta cititul va ajuta foarte mult ,contribuind in mod expres la diversificarea vocabularului si implicit al cunostiintelor dumneavoastra.Subiectul pe care as vrea sa il dezbat astazi consta in asa zisa corectitudine si legalitate in care traim .Cat de puternici sa fim in conditiile in care toate sunt impotriva noastra ?De ce nu exista corectitudine?de ce oamenii sunt de o rautate adusa la extrem ?De ce suntem ghidati doar de interese materi ... Detalii... »
Vizualizări: 404 | Adăugat de: yka | Data: 2012-06-24 | Comentarii (0)

Buna seara ! In cele ce urmeaza o sa va postez o poezie compusa de iubitul meu ...Sper sa va placa...Astept comentariile dumneavoastra . Cu respect a dumneavoastra prietena ,Ingrid Yka Alina . 





                                                    " Imaginea ta intr-un vis "




                      Tulbur imagini turbate,
                      Prin ceata alerg in delir ,
                      Visele parca sunt soapte 
                      Iar soaptele o sa le ... Detalii... »
Vizualizări: 295 | Adăugat de: yka | Data: 2012-05-10 | Comentarii (0)

Buna seara dragi mei ! Ce mai faceti ? Imi cer scuze datorita faptului ca nu v-am mai scris de ceva timp dar dupa cum va dati si dumneavoastra seama am fost foarte ocupata cu proiectele pe care le am si cu jobul actual .Va multumesc pentru intelegere si pentru faptul ca v-ati aratat interesul fata de munca mea.In cele ce urmeaza dupa cum va scriam si mai sus o sa va relatez si dumneavoastra cateva mottouri reprezentative ce consider ca ma definesc pe mine ca om .Aceste idei provin din viata si experientele mai mult sau mai putin frumoase de care am avut parte.Un lucru este cert!Viata merge mai departe si noi ne-am dovedit cu toti ca fiind niste persoane puternice ,niste invingatori...Eu consider ,ca oricat de greu ne-ar fi nu ar trebui sa ne dam batuti .Pentru fiecare dintre noi exista si un inceput si un sfarsit.Cand spun asta fac referire la faptul ca orice lucru care ne afecteaza ne va ajuta mai tarziu la formarea noastra ca oameni ...ca persoane...in societate....Eu sunt de princip ... Detalii... »
Vizualizări: 871 | Adăugat de: yka | Data: 2012-05-10 | Comentarii (0)

Buna seara tuturor ! Ce mai faceti ? Imi cer scuze datorita faptului ca nu v-am mai scris demult dar dupa cum va dati si dumneavoastra seama am fost .foarte ocupata atat cu noul job cat si cu toate activitatile pe care le intreprind .
Astazi m-am decis sa dezbat un nou subiect ce poarta denumirea " Arta de a invinge " . In cele ce urmeaza o sa va detaliez acest subiect in ansamblul sau .
Dupa cum va spuneam si intrunul dintre articolele anterioare " Atitudinea conteaza ! " .
Un comportament adecvat , increderea in sine este esentiala si constituie o baza importanta pentru a triumfa .
Eu consider ca orice lucru are o rezolvare daca avem incredere in noi . Increderea constituie " cheia succes ... Detalii... »
Vizualizări: 361 | Adăugat de: yka | Data: 2012-04-07 | Comentarii (0)

Buna ziua ! In cele ce urmeaza o sa va dezbat un subiect foarte important ce face referire la partidele politice si campaniile ce urmeaza a fi realizate ...Care este de fapt interesul partidelor politice care incearca sa va atraga de partea lor ? Interesul lor este foarte clar daca aveti capacitatea sa va dati seama de acest lucru .Ei isi doresc sa atraga de partea lor cat mai multe persoane care in mod expres sa ii voteze .Ce li se promite oamenilor sau ce anume li se ofera ? Unul dintre aceste partide ofera alimente si ajutoare -imbracaminte . E si asta o metoda nu ? Ieri am mers la o sedinta in cadrul unui partid politic in orasul Slatina . Din anumite motive prefer sa nu ii spun numele.Initial "scopul meu era sa ma inscriu si eu in acest partid "...asta numai la insistentele unor persoane pe care le consideram ca fiind prieteni ...printre care se afla si 2 profesori al caror nume as prefera sa ramana doar acolo unde se cred ei ca fiind profesori :)).Bun ...zis si facut ! Am strans ... Detalii... »
Vizualizări: 362 | Adăugat de: yka | Data: 2012-02-18 | Comentarii (0)

Buna ziua ! In cele ce urmeaza astazi o sa dezbat un subiect foarte interesant ce poarta denumirea "Oamenii si mentalitatea lor ". Acest subiect face referire strict la partea legata de conceptii si idei ce le apartin oamenilor din zilele noastre .Oamenii nu sunt sinceri nici cu ei dar cu semenii lor spunea un proverb pe care l-am scris zilele trecute.Intr-adevar asa este oamenii au o mentalitate de turma ,se adapteaza la ideile si gandurile altora nefiind capabili sa isi exprime singuri opinia .Poate si datorita faptului ca se tem sa nu fie respinsi ...Oricare ar fi "teama " cert este faptul ca oamenii s-au schimbat foarte mult si nu in sensul bun . Acum primeaza aspectul fizic si interesele materiale.De unde provin toate aceste ganduri ? in care chiar si iubirea este asociata cu materialismul ?Va spun eu ...In primul rand oamenii sunt incapabili ,iresponsabili si imaturi.Pentru a fi sincer si ati exprima parerea in public trebuie sa ... Detalii... »
Vizualizări: 363 | Adăugat de: yka | Data: 2012-02-09 | Comentarii (0)

Buna ziua tuturor ! In cele ce urmeaza o sa dezbat un subiect cat se poate de interesant si de important pentru mine . Subiectul are la baza importanta pe care o prezinta cartile pentru mine.Cartile reprezinta izvor de cunoastere,educatie si formare in timp a unui vocabular diversificat . Cartile ne ajuta sa invatam ceea ce este esential in viata . Cu ajutorul lor noi ,oamenii devenim in timp persoane ce se disting foarte usor intr-o multime si cand spun asta fac referire strict la un proverb intelept :"Inteligenta face diferenta ". Si ca o completare a acestui proverb aduc un altul pe care eu l-am scris in urma cu ceva timp in urma constatarilor mele : "Prosti sunt multi , destepti sunt putini ". Pe langa faptul ca acestea indiferent de natura lor sunt surse informationale , ele constituie deasemenea cel mai bun si intelept prieten ,cel mai bun informator ,cel mai bun sfatuitor . Ele contribuie in mod direct sau indirect la formarea noastra ca om . Zi de zi oferindu-ne un plus de cuno ... Detalii... »
Vizualizări: 8297 | Adăugat de: yka | Data: 2012-02-08 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 33 34 »